Thuis

Guangzhou Mendior Business Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

 Co. van Mendiorschoonheidsmiddelen, Ltd dat altijd toegewijd is om de natuurlijke de zorgproducten van de herbalshuid, zoals de Capsules van de Huidzorg, Gezichtsmasker, Natuurlijk zacht maskerpoeder, lichaam te ontwikkelen schrobt, badbommen, is de lippenstift enz. een professionele fabrikant en de uitvoermerkeneigenaar die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie betrokken is. Wij hebben meer dan 20 jaar vervaardigend ervaring, voldoen elk van onze producten aan internationale kwaliteitsnormen en de cliënten komen over de hele wereld uit een verscheidenheid van verschillende markten.

 

Als privé OEM van etiketschoonheidsmiddelen professioneel bedrijf, heeft Mendior kwalificaties voor de invoer en de uitvoer. Onze workshop wordt gebouwd totaal volgens GMP norm, met een gebied van 30.000 vierkante meters. Ons jaarlijks productievermogen van roomproducten heeft 5000 metrische tonnen bereikt. Onze producten omvatten hoofdzakelijk 3 groepen-huidzorg, lichaamsverzorging en samenstelling, met duizenden verscheidenheden alles bij elkaar. Wij hebben een R&D-centrum met geavanceerd laboratoriummateriaal, meer dan 30 die specialisten op biochemie en de dermatologiegebied wordt uitgerust met de innovatie en de goede kwaliteit van producten te verzekeren. Voorts baseert Mendior zich op sterke R&D-sterkte van technologie en productie en kan aan klant-specifieke eisen voldoen. Met de accumulatie en de innovatie van meer dan 25 jaar, hebben wij duizenden rijpe en stabiele formules op huidzorg bezeten, lichaamsverzorging en samenstellingsproducten aangenaam aan allerlei de behoeften van cliënten. Onze fabriek heeft de V.S. FDA standaardgmpc, ISO-certificatie bereikt. Wij zijn de benoemde OEM & ODM fabrikant voor meer dan tien beroemde merken in China en markt overzee geweest. Wij begaan ons aan de huidzorg van de productie goede kwaliteit, lichaamsverzorging en de samenstellingsproducten, met inbegrip van room, gel, lotion, toner, masker, lichaam schrobben, en badbommen.

 

Om het even welke eisen van privé etikettering, OEM, half afgewerkte punten zijn al zeer onthaal. Wij kunnen een volledige reeks van de dienst ook verlenen van merk het plaatsen, integratie van productstructuur, pakket die, toebehoren die, product productie aan de verrichtingsodm van de planningsmarkt selecteren ontwerpen.


U bent warm welkom om ons te contacteren als wij u kunnen helpen. 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

15 jaar van regelmatige ontwikkeling is de wortelreden van onze vooruitgang

 

2003, werd Onze Fabriek gebouwd, en wij verkopen de producten van de huidzorg in China.

 

2004, er vele klanten komt zijn onze fabriek bezoeken en tot de producten van de huidzorg van ons opdracht geven.

 

2005, more and more de EU-klantencontact ons om tot de producten van de huidzorg met zij opdracht te geven privé merk.

 

2014, bouwen wij onze eigen afdeling van de vreemdelingshandel, die de naam Commercieel van Guangzhou Mendior (de Invoer & de uitvoer) Co., Ltd is.

 

2018, verkopen wij bijna de producten van de huidzorg aan Al woord, is de binnenlandse markt de EU en Noord-Amerika .....

Guangzhou Mendior Business Co., Ltd. Guangzhou Mendior Business Co., Ltd.
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Merken : Mendior

Aantal werknemers : 100~130

Jaarlijkse omzet : 3000000-500000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Ceramide Gezichtscapsules voor verkoop Van goede kwaliteit Ceramide Gezichtscapsules voor verkoop